BannerWillemAlexanderpark

Zingen bij de kerstboom in het Willem-Alexanderpark

Zingen Bij De Kerstboom in het WIllem-AlexanderparkHet vergroende Willem-Alexanderplein in Teteringen, in 2022 succesvol omgevormd tot het Willem-Alexanderpark, kreeg een verlichte kerstboom. Op zaterdag 10 december werd een acht meter hoog exemplaar geplaatst dat tot 7 januari voor kerstsfeer zorgde in het dorp.
 
Op Kerstavond werd er bij de met led-lampjes verlichte boom gezongen, tussen de jeugd-mis van zeven uur en de dienst van half tien. Om warm te blijven is er dan chocomel en glühwein.
 
Het initiatief om het Kerstfeest in Teteringen sfeervoller te maken, komt van Rob van Oosterhout, Vera en Hans van der Vorst en Yvonne en Willem Raaijmakers. Voor het feest van dit jaar heeft het Dorpsplatform subsidie verleend. De eerdergenoemde initiatiefnemers en de Stichting Willem-Alexanderpark laten zich ook niet onbetuigd.
 
Bij de herinrichting van plein naar park is al rekening gehouden met het plaatsen van een kerstboom. Dat gebeurt in een speciale kolk in het gras naast de parkeervakken in het midden van het park. Met carnaval komt daar de sik te staan. Afhankelijk van het enthousiasme voor het initiatief wordt er al voorzichtig gedacht om volgend jaar meer te doen, zoals een kerstmarkt en een kerststal.

Menu

Gegevens

KVK nummer: 83340114

Willem-Alexanderpark Teteringen

Correspondentieadres:
Heesterbos 33
4847 CW Teteringen

secretariaat@willem-alexanderpark.nl