Organisatie

Onderhoud en beheer van het Willem-Alexanderpark zijn deels in handen van de inwoners van Teteringen. De afspraken hierover zijn vastgelegd in een zogenaamde parkdeal. Om de parkdeal te kunnen sluiten, is op 7 juli 2021 de Stichting Willem-Alexanderpark Teteringen opgericht. De Stichting heeft niet alleen als doel het onderhouden en het beheren van het Willem-Alexanderpark, maar ook het versterken van de functie van het park als dorpshart. Het bestuur van de Stichting bestaat uit acht personen.

Bestuur Willem-AlexanderparkVan links naar rechts: Eric van Hooijdonk (penningmeester), Han Olden (secretaris), Ken Kemerink (lid), Willem Raaijmakers (voorzitter), Tim Meuldijk (lid), Marianne Geerts (lid), Jantine de Kam (lid) en Theo Jongedijk (lid).

Inmiddels zijn ongeveer veertig vrijwilligers actief betrokken bij het onderhoud en het beheer van het park. In de periode tussen maart en oktober zijn zij om de twee weken actief met het schoffelen, opruimen van zwerfvuil, als het nodig is water geven en in het najaar met snoeien en bladruimen.

Tussendoor worden ook onderling afspraken gemaakt om aan de slag te gaan. Voel je er wat voor om mee te doen meld je dan bij het secretariaat via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OnzeVrijwilligersLachendAanDeSlag

Image